Signalkabelspik i trä, 100 st

Träspiken för installation av robotgräsklippare förenklar för robotägaren att göra ett cirkulärt val, oavsett om det gäller reparation av befintlig installation


 


Träspiken för installation av robotgräsklippare förenklar för robotägaren att göra ett cirkulärt val, oavsett om det gäller reparation av befintlig installation eller nyinstallation. När spiken fyllt sin funktion under en tid och kabeln vuxit fast i marken förmultnar spiken och blir ett med jorden.


Spiken är tillverkad av trä från hållbart, certifierat skogsbruk och slutprodukten har bearbetats på sågverk i samma område där träden har vuxit, innan den levereras till Grimsholms nätverk av distributörer och återförsäljare.


Spiken kan användas till kablar med en diameter på upp till 4,2 mm vilket gör den till ett lämpligt val för alla Grimsholm signalkablar samt majoriteten av övriga kablar på marknaden.


Jordtyper som lämpar sig för att använda spiken i är mjuka/bördiga/sandiga. Vid stenig mark rekommenderar vi att annan spik används. Hård och torr lerjord kan vara svår för spiken att hantera även om bevattning av lerjord underlättar.


Tack för att du gör ett cirkulärt val med Grimsholm.


Relaterade produkter

TECHNORD

TECHNORD Sweden AB Tel: 010 - 101 01 57 E-post: [email protected]

Läs mer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 TECHNORD