Lödskarvkoppling LÅNG, 4-pack

Med Grimsholm lödskarvkoppling skapar du vattentäta skarvar i din robotinstallation. Med lod som smälter och skapar en säker koppling kombinerat med dubbla limr


 


Med Grimsholm lödskarvkoppling skapar du vattentäta skarvar i din robotinstallation. Med lod som smälter och skapar en säker koppling kombinerat med dubbla limring-tätningar i båda ändar ges såväl bra kontakt som hög isolering mot omgivande fukt.

Skarvkopplingen innehåller en 200mm lång förlängning med Premium HD-kabel som är den högsta kvalitetsnivån på kabel från Grimsholm. Detta i kombination med dess vattentäta egenskaper gör kopplingen både lättanvänd, då den ersätter en upp till 200mm lång skadad del av befintlig signalkabel, såväl som att den möjliggöra skarvning med minimal resistans.

Utöver den isolering som sker genom skarvkopplingens dubbla limringar medföljer också krympslang som innehåller smältlim och som ger kopplingen ett extra skydd.

Denna skarvkoppling kräver användande av värme för att såväl smälta lödtennet som att krympa ihop den omgivande isoleringen. Lämplig utrustning för att använda denna koppling är värmepistol, cigarett-tändare eller liknande.

OBS! För bästa resultat resultat, och för att "Grimsholm 10Y"-garantin skall gälla, skall kopplingen användas tillsammans med kabel som har kopparkärna, t.ex. kabel från Grimsholm som innehåller "Premium" i artikelbenämningen. Om kopplingen används tillsammans med kabel som har aluminiumkärna eller av annat ledarmaterial kan funktionen försämras.


Förpackningen innehåller:

4 st skarvkopplingar

4 st krympslangar


Relaterade produkter

TECHNORD

TECHNORD Sweden AB Tel: 010 - 101 01 57 E-post: [email protected]

Läs mer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2024 TECHNORD